HDTV

Programma’s maken we dus al heel lang. Deze dragen al bijna 40 jaar bij aan kennisoverdracht, voorlichting, maar ook aan product-informatie.
Nu is het mogelijk om, met gebruikmaking van de nieuwste technieken, beelden te maken in HDTV.

Wij hebben ons gespecialiseerd om HD-video te verwerken en zo breed mogelijk in te zetten.

Pic 1

Ook consumenten HD kan door ons worden verwerkt tot een bruikbaar programma, mits het materiaal inhoudelijk van goede kwaliteit is.
Voor Consumenten is het verwerken van HD-content vaak nog erg problematisch.

Wij nemen u deze zorgen uit handen.

Bij de consument is overigens een volkomen onduidelijk beeld ontstaan wat HDTV nu eigenlijk is.

In de winkels waar LCD- en/of PLASMAtelevisietoestellen worden verkocht is dit onbegrip ontstaan.

In het begin werden goedkope “Flatscreens” als opvolgers van de ons vertrouwde “CRT’s”, ofwel de beeldbuizen verkocht. Dit waren dus gewoon Standaard Definitie toestellen!

Maar al gauw kwamen daarnaast de “HD-ready”tv”s. Deze zijn dus niet “Full” HD, maar hebben wel de dubbele resolutie van een standaard flatscreen.
Resolutie is kortweg te omschrijven als de scherpte van de TV, aangegeven in Pixels. Bij een HD-ready tv is dat 1440 x 1080 pixels.

Van FULL HD spreken we bij 1920 x 1080 pixels. Tot dusver is dat de hoogste resolutie die in de “normale”HDTV wordt gebruikt.

Er zijn enkele normen die een nog hogere “pixelrate”hebben, maar die zijn alleen in experimentele laboratoriumopstellingen in gebruik. Millennium Media gebruikt de FULL HD norm voor de HDTV producties.

OK-OPNAMEN
>
MONTAGESTUDIO
OPEN HART OPERATIE